Du skal være trygg når du besøker våre hjemmesider og vi forsikrer deg om at personlig informasjon blir behandlet ansvarsfullt. Vi lagrer og behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven med forskrifter. Når du velger å handle hos oss kan du komme til å gi oss informasjon om deg selv på ulike måter. Dette kan være når du handler på nett, oppretter en kundekonto/kundeprofil, kontakter oss eller på andre måter gir oss dine personopplysninger.

Hvilken informasjon vi samler inn:

Person- og kontaktinformasjon – navn, personnummer, adresse, telefonnummer, e-mail. Betalingsinformasjon – fakturainformasjon, bankkontonummer.

Informasjon om hvordan du har brukt våre hjemmesider – hvordan du kom til vår nettadresse, hvordan du benyttet deg av våre tjenester, hvilke varer/tjenester du har søkt på og/eller handlet.

IP-adresser og geografisk informasjon – for å kunne levere varer og konkrete pristilbud til deg.

Hva vi gjør med innsamlet informasjon:
Den brukes til å gjennomføre kjøp og tjenester, verifisere din identitet, levere varer og tjenester, håndtere eventuelle reklamasjons- og garantisaker og utvikle og administrere våre tjenester og systemer (feilsøking, dataanalyse etc.)

For å kunne tilby våre produkter og tjenester kan vi bli nødt til å dele din informasjon med noen utvalgte tredjeparter. Disse kan være; leverandører, transportselskap for levering av varer, betalings- og kredittselskap om du velger å bruke en kredittløsning, myndigheter (skatteetaten, politi etc.)
Det er kun ansatte i Drivhussenter.no som vil ha tilgang til dine opplysninger.

Uten ditt samtykke på forhånd, kommer Drivhussenter.no aldri til å selge dine opplysninger til en tredjepart!

Vi lagrer dine opplysninger kun så lenge det er nødvendig og/eller lovlig for hvert enkelt formål. Vi går regelmessig gjennom våre data og fjerner de personopplysninger det ikke lenger er behov for å beholde.

Du vil ha tilgang til dine personlige opplysninger som er registrert hos oss, slik at du kan sikre deg at disse er riktige og oppdaterte. Du vil også via vår hjemmeside ha full oversikt over dine ordre til enhver tid.

Product added to wishlist