[vc_row][vc_column width="1/4"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="3/4"][vc_column_text]

Grillhytter, sommerhytter, badstuer og badestamper med tilhørende tilbehør spesiallages ut ifra dine valg og er derfor unntak fra angreretten.

[/vc_column_text][vc_custom_heading text="Reklamasjon" font_container="tag:h3|text_align:left" font_weight=""][vc_column_text]

Kunden har 5 års reklamasjonsrett på varer kjøpt hos badstuesenter.no. Reklamasjonen må meldes inn snarest og senest 2 måneder etter at skaden ble oppdaget. Vi henviser til Forbrukerkjøpsloven og de rettigheter og plikter kunden og badstuesenter.no har i henhold til denne.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Ved eventuelle mangler er badstuesenter.no kun forpliktet til å levere erstatningsvarer. Vi dekker IKKE utgifter knyttet til montører/håndverkere etc.!

[/vc_column_text][vc_column_text]

For reklamasjoner knyttet til transport, vennligst se avsnittet frakt og levering.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Treprodukter: Kunden godtar at tre er et naturlig materiale. Det må bemerkes at tre har korn og knuter som vil variere siden produktet er håndlaget. Som et naturlig produkt vil tømmer reagere på endringer i atmosfæriske forhold (kan krympes eller utvides.) Synlige sprekker i treet kan oppstå når treet utvides eller krymper under endringer av fuktighet og temperatur. At dette skjer er helt normalt og naturlig. Det må bemerkes at disse naturlige endringene i treet ikke påvirker treets integritet, og sprekker eller revner er derfor ikke dekket av noen garanti.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Varene som leveres av selger er naturlige, håndlagede produkter. Det kan derfor oppstå små variasjoner i egenskapene fra tid til annen.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Drivhussenter.no sin garanti gjelder normal bruk av produktet og normal slitasje og elde må forventes. Produktene må monteres og brukes i henhold til de veiledninger og manualer som følger med produktet. Vår garanti gjelder ikke for skader fra uhell, misbruk, dårlig montering og vedlikehold, utsatt for dårlig værforhold eller modifisering av produktet. Alle garantier gjelder i Norge.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Angrerett Som kunde har du rett til å heve kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt varene. Angreretten kan kun benyttes dersom varen kan returneres i originalemballasjen, og er i det vesentlige uforandret. Du har rett til å åpne pakken og prøve produktet, men det må ikke brukes utover det. Når du benytter deg av angrerett betaler du selv returfrakten Hvis du benytter din rett til å heve kjøp, vil vi tilbakebetale hele beløpet av varene så snart som mulig, eller innen 30 dager fra den datoen vi har mottatt varene.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Product added to wishlist

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den
beste opplevelsen på nettstedet vårt. Hvis du fortsetter å bruke dette
nettstedet, antar vi at du er fornøyd med det.